Vårt uppdrag

hr

Vi har gjort det mesta, från event med personal, mat, dryck och bar för 600 personer till hemma-hosmiddagar för 10 personer.

Vi hjälper dig med allt ifrån planering, mat och dryck till personal, lokal, tält, transporter etc.

Vår ambition är att kunna erbjuda professionell och högklassiga råvaror och service till en rimlig kostnad.

– FLOTTSBRO VÄRDSHUS

VAD TYCKER NÅGRA AV VÅRA KUNDER?

MARIA

-

Tack själv! Vi hade en jättetrevlig kväll i lördags. Det blev verkligen lyckat, både vi och våra gäster var jättenöjda. Och Effie gjorde ett superbra jobb!
Tack för att ni tog ned tavlorna, det blev jättefint!

MONICA

-

Tusen tack igen. jag blev ju som sagt hemkallad lite snabbt och hann inte stämma av läget. Men jag hör så mycket positivt från alla nu när vi kör i gång grupperna. flera har sagt att vi borde göra detta till en tradition och komma varje höst. Ungdomarna ville övernatta – så jag återkommer till hösten!

LENA

-

Vi var väldigt nöjda efter vår dag på Flottsbro 🙂 Lokalen funkade jättebra, maten var toppen och aktiviteterna passade perfekt.
Och vädret var ju helt OK också.

DUSTCONTROL AB

-

Har bara fått positiv feedback gällande mat och arrangemang, se ett stort tack till er kockar och tjejerna.Hörde att ni tidigare redan jobbat med delar av bandet, världen är liten.
Med vänlig hälsning
Karin D. Ekh
Marknadsassistent

SKOOGS TEKNIKSERVICE

-

Ville bara tacka för den underbart goda maten.
Det är inte ofta att allt är gott 🙂 samt tacka för att ni tog emot oss med så kort varsel.
God Jul önskar vi på

STOCKHOLMS KLÄTTERKLUBB

-

Vill bara tacka så mycket för lokalen. De som kom var otroligt nöjda med arrangemanget och vi har fått mycket bra feedback. Så tack än en gång för projektor, duk och porslin och trevligt sammarbete.
Vi kommer gärna tillbaka nästa år.

Bakgrund

hr

Mattias Olsson

Mattias grundade företaget 2005 och är fortfarande till stor del inblandad i den dagliga driften för att säkerställa en hög och jämn kvalitet hos våra kunder. Han har erfarenheter från några av Sveriges bästa restaurangkök och har även arbetat internationellt.

Företagskunder

Vi har idag en mängd återkommande uppdrag hos trogna kunder som vet att vi alltid levererar prisvärda tjänster med hög kvalitet. Som referenser kan bl a nämnas Försvarsdepartementet, DO (Diskrimineringsombudsmannen), Svenssons i Lammhult, Huddinge kommun, Contrast, Beta, Huge, Posten, SRV, Djurens Rätt, Astrazeneca, Karolinska, Helly Hansen, Swedbank, Botkyrka kommun, Vänsterpartiet Huddinge, Moderaterna i Huddinge, Miljöpartiet i Huddinge, Svenska kyrkan och många fler.

Några av våra samarbetspartners

hr

Hör av dig!

Vi hjälper dig med allt ifrån planering, mat och dryck till personal, lokal, tält, transporter etc.

KONTAKTA OSS