Fly vardagsstressen och upptäck naturen

Ta ett dopp från vår sandstrand eller unna dig en lunch, glass eller svalkande dricka från hos oss.

Vill ni röra på Er så erbjuder vi en rad med spännande aktiviteter som passar alla åldrar.

Paddla kanot, spela beachvolley eller ta en promenad på våra vandringsleder.

Sugen på något annat? Hur låter bangolf, frisbeegolf eller kubb?

Eller varför inte testa någon av Flottsbros mountainbikeleder!

VILL DU VETA MER?

VI SER GÄRNA ATT DU HÖR AV DIG

KONTAKTA OSS

KANOT

Utforska sjöarna runtomkring Flottsbro. Om du vill få ett avbrott i bad och sol, så rekommenderar vi en tur i en av våra kanadensare. Ta en tur ut på Albysjön, eller en tur genom kanalen som binder samman Albysjön med Tullingesjön? Hos oss på Flottsbro Värdshus kan du hyra kanadensare och utforska vattenvägarna. Vi hyr ut kanoter från 1 timme till en vecka.

Vi har nyligen införskaffat 20 st nya kanadensare med plats för upp till 3 personer. Till varje kanot ingår två paddlar och flytvästar till samtliga. Tänk på din egen och andras säkerhet och använd den! All paddling sker under eget ansvar.

Drop-in gäller under våra öppettider, legitimation krävs för att hyra.

1 timme 100

3 timmar 250

Heldag/dygn 500


Om ni önskar boka 4 kanoter eller mer?

Kontakta Värdshuset på 08-449 91 12 eller info@flottsbrovardshus.se

MINIGOLF

I svalkan från de gamla ekarna nedanför värdshuset ligger Flottbros bangolf.

Till Flottsbro kom bangolfen på början av 1990-talet men sporten har funnit i Sverige sedan 1932 då den första klubben bildades i Eskilstuna. Utmana brorsan eller gå en runda mot hela familjen. Banan är 12 hål lång och underlaget är filtmatta.

MOUNTAINBIKE

Utmana kroppen!

Flottsbro är historisk mark för Svensk Mountainbike. Här hölls de första Riksmästerskapen i MTB 1992 och här tränar Sveriges genom tidernas mest framgångsrika klubb Spårvägen CF. Med det som bakgrund förstår du säkert att skogen runt Flottsbro innehåller massor av fina stigar för MTB. Vi har spår för XC, DH & 4X.

FRISBEEGOLF

Koppla av med en runda frisbeegolf i Flottsbro.

Ett kul och annorlunda sätt att umgås med familjen eller kompisgänget. Frisbeegolf, eller discgolf som det numera kallas, kom till Sverige från USA på sjutiotalet. Som namnet antyder är spelet nära kopplat till vanlig golf men med den skillnaden att man istället för boll och klubba använder sig av en disc.

BAD

Härlig inbjudande sandstrand

På Flottsbro finns en av Stockholms mest välbesökta stränder. Från den kan du springa rätt ut i Albysjöns svalkande vatten. Stranden är 100 meter lång och har två badbryggor samt en gästbrygga om du vill ta båten hit.

BASTUFLOTTE

TA MED DIG GÄNGET!

Vårt nya tillskott inom aktiviteter här på Flottsbro är vår nya vedeldade bastuflotte. Ligger i Albysjön precis nedanför Värdshuset. Flotten är 32 m² och bastun har plats för upp till 10 personer. Utanför bastun är det en solterrass.

Pris 2500/ 3 h

Bokas via info@flottsbrovardshus.se

eller via värdshuset,
08-449 91 1

LEK

NÅGOT FÖR DE MINSTA

På Flottsbro vill vi att hela familjen, stora som små, skall kunna umgås tillsammans. Därför har vi under de senaste åren byggt ut och renoverat våra lekplatser nere vid stranden. Ett roligt alternativ när barnen tröttnat på vattnet

I anslutning till lekplatserna finns dessutom en grillplats där man kan förbereda sin lunch eller fika över öppen eld. Perfekt under vårdagar när solen ännu inte börjat värma eller under de där höstdagarna när kylan börjar smyga sig på…

BEACHVOLLEY

NÄRA VATTNET

Samla ihop kompisgänget för en eftermiddag i solen på Flottsbros Beachvolley banor.

Beachvolleyboll är ett lagspel som skapades under 1920-talet i Santa Monica (USA). Precis som i vanlig volleyboll går spelet går ut att slå ner bollen på motståndarens planhalva. Det lag som lyckas med det vinner bollen. Lagen har tre slag på sig för att slå bollen över nätet.

ELBILAR FÖR BARN

VÄLKOMMEN TILL MINIBILARNA

Öppet 11-15 (vid fint väder)

Bilarna startas med 10 kr mynt

Åktid ca: 3 min


Ordningsregler

• Målsman måste närvara

• Åldersgräns 3-10 år

• Använd skor, risk för klämskador!

• Krocka inte med varandra eller sargen

• All åkning sker på egen risk!

FRILUFTSDAG

Värdshuset erbjuder alla skolor att köpa lunch till rabatterat pris. Maten måste förbeställas. Restaurangen har samma öppettider som skidbacken och serverar allt från smörgåsar och läsk till varma rätter.

SKIDÅKNING

PÅ FLOTTSBRO

På Flottsbros uthyrning har vi all utrustning du behöver för en dag i backen. Vare sig du vill åka skidor, snowboard och snowblades så hjälper vi dig hitta rätt. Läs mer på flottsbro.se

MORGONSKIDÅKNING

Det är mörkt. Det är kallt. Klockan är sju. Men Stockholms största och snösäkraste skidbacke är redo.

Ta chansen och åk som första person nerför Flottsbros nypistade manchester. Det är en fantastisk känsla att åka nerför nypreparerade backar först av alla innan morgonsolen gått upp. Drick ditt morgonkaffe med kompisar och kollegor. Ta liften till toppen och njut lite av utsikten. Tryck sedan ner stavarna i snön, böj på knäna, ta fart och ge dig iväg nerför backen!

SKIDSKOLA

Friluftsfrämjandets i Huddinge arrangerar skidskola på Flottsbro. Under Januari och Februari kan du delta i deras olika kurser som välkomnar alla från 3 år och uppått! De har kurser för såväl nybörjare som avancerade åkare.