FLOTTSBRO VÄRDHUS

VÄLKOMMEN

Flottsbro Värdshus är en del av ett härligt friluftsliv, året runt.

Här finns länets högsta skidbacke, ett härligt naturbad, bastuflotte, vandringsleder, lekplatser och många andra friluftsmöjligheter som är öppna för dig året runt! Flottsbro är inte bara ett friluftsområde utan här finns även attraktivt boende för turister på Stockholm SweCamp Flottsbro. Här erbjuds uthyrningsstugor i många storlekar och prislägen samt en stor campingplats med fullservice hela året.

Välkommen att besöka Flottsbro Värdshus, mitt i naturen, 15 minuter från Stockholm!

KONTAKTA OSS

AKTUELLT

AKTUELLT

SENASTE FRÅN FLOTTSBRO VÄRDSHUS

Företagskunder

Vi har idag en mängd återkommande uppdrag hos trogna kunder som vet att vi alltid levererar prisvärda tjänster med hög kvalitet. Som referenser kan bl a nämnas Försvarsdepartementet, DO (Diskrimineringsombudsmannen), Svenssons i Lammhult, Huddinge kommun, Contrast, Beta, Huge, Posten, SRV, Djurens Rätt, Astrazeneca, Karolinska, Helly Hansen, Swedbank, Botkyrka kommun, Vänsterpartiet Huddinge, Moderaterna i Huddinge, Miljöpartiet i Huddinge, Svenska kyrkan och många fler.

KONTAKTA OSS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER

LÄS MER

Tack själv! Vi hade en jättetrevlig kväll i lördags. Det blev verkligen lyckat, både vi och våra gäster var jättenöjda. Och Effie gjorde ett superbra jobb!
Tack för att ni tog ned tavlorna, det blev jättefint!
Maria
Tusen tack igen. jag blev ju som sagt hemkallad lite snabbt och hann inte stämma av läget. Men jag hör så mycket positivt från alla nu när vi kör i gång grupperna. flera har sagt att vi borde göra detta till en tradition och komma varje höst. Ungdomarna ville övernatta – så jag återkommer till hösten!
Monica
Vi var väldigt nöjda efter vår dag på Flottsbro 🙂 Lokalen funkade jättebra, maten var toppen och aktiviteterna passade perfekt.
Och vädret var ju helt OK också.
Lena
Har bara fått positiv feedback gällande mat och arrangemang, se ett stort tack till er kockar och tjejerna.Hörde att ni tidigare redan jobbat med delar av bandet, världen är liten.
Med vänlig hälsning
Karin D. Ekh
Marknadsassistent
Dust Control AB
Ville bara tacka för den underbart goda maten.
Det är inte ofta att allt är gott 🙂 samt tacka för att ni tog emot oss med så kort varsel.
God Jul
Skoogs Teknikservice
Vill bara tacka så mycket för lokalen. De som kom var otroligt nöjda med arrangemanget och vi har fått mycket bra feedback. Så tack än en gång för projektor, duk och porslin och trevligt sammarbete.
Vi kommer gärna tillbaka nästa år.
Stockholms Klätterklubb