Ta med företaget till Flottsbro för en heldag i naturen!

Vill du mixa din konferens eller Kick Off med spännande aktiviteter?
Då har du kommit rätt.
Vi erbjuder Stockholms bästa skidåkning,
unika Downhill Cars, kanotutflykter, bastuflotte och mycket mer.

Läs mer här nedan och kontakta oss gärna om du vill veta mer eller få ett personligt upplägg!

VILL DU VETA MER!

VI SER GÄRNA ATT DU HÖR AV DIG

KONTAKTA OSS

BASTUFLOTTE

TA MED DIG GÄNGET!

Vårt nya tillskott inom aktiviteter här på Flottsbro är vår nya vedeldade bastuflotte. Ligger i Albysjön precis nedanför Värdshuset. Flotten är 32 m² och bastun har plats för upp till 10 personer. Utanför bastun är det en solterrass.

Pris 2500:- för 4 tim

Bokas på värdshuset 08-449 91 11

BEACHVOLLEY

NÄRA VATTNET

Samla ihop kompisgänget för en eftermiddag i solen på Flottsbros Beachvolley banor.

Beachvolleyboll är ett lagspel som skapades under 1920-talet i Santa Monica (USA). Precis som i vanlig volleyboll går spelet går ut att slå ner bollen på motståndarens planhalva. Det lag som lyckas med det vinner bollen. Lagen har tre slag på sig för att slå bollen över nätet.

KANOT

Utforska sjöarna

Ta en tur ut på Albysjön i en av våra kanadensare.
Om du vill få ett avbrott i bad och sol kan vi reommendera en tur i en av våra kanoter. På Flottsbro kan du hyra kanadensare och utforska vattenvägarna. Varför inte ta en tur genom kanalen som binder samman Albysjön med Tullingesjön. Då räcker en timme gott och väl. Vill du ta dig hela vägen ut till mälaren och kanske övernatt på en öde ö? Då går det bra att hyra en hel vecka också.

Vi har nyligen införskaffat 20 st. nya kanadensare med plats för upp till 3 personer.

Till varje kanot ingår två paddlar och flytvästar till samtliga. Tänk på din egen och andras säkerhet och använd den! All paddling sker under eget ansvar.

Drop-in gäller under våra öppettider, legitimation krävs för att hyra.

Per timme 100:-

Två timmar 250:-

Heldag/Dygn 500:-

Om ni önskar boka 4 kanoter eller mer?

Kontakta Värdshuset på 08-449 91 12 eller info@flottsbrovardshus.se%2F/foretag

I hyra av kanot ingår flytvästar till samtliga i kanoten. Tänk på din egen och andras säkerhet och använd den!

FRISBEEGOLF

Koppla av med en runda frisbeegolf i Flottsbro.

Ett kul och annorlunda sätt att umgås med familjen eller kompisgänget. Frisbeegolf, eller discgolf som det numera kallas, kom till Sverige från USA på sjutiotalet. Som namnet antyder är spelet nära kopplat till vanlig golf men med den skillnaden att man istället för boll och klubba använder sig av en disc.

MINIGOLF

I svalkan från de gamla ekarna nedanför värdshuset ligger Flottbros bangolf.

Till Flottsbro kom bangolfen på början av 1990-talet men sporten har funnit i Sverige sedan 1932 då den första klubben bildades i Eskilstuna. Utmana brorsan eller gå en runda mot hela familjen. Banan är 12 hål lång och underlaget är filtmatta.

MOUNTAINBIKE

Utmana kroppen!

Flottsbro är historisk mark för Svensk Mountainbike. Här hölls de första Riksmästerskapen i MTB 1992 och här tränar Sveriges genom tidernas mest framgångsrika klubb Spårvägen CF. Med det som bakgrund förstår du säkert att skogen runt Flottsbro innehåller massor av fina stigar för MTB. Vi har spår för XC, DH & 4X.

MORGONSKIDÅKNING

Det är mörkt. Det är kallt. Klockan är sju. Men Stockholms största och snösäkraste skidbacke är redo.

Ta chansen och åk som första person nerför Flottsbros nypistade manchester. Det är en fantastisk känsla att åka nerför nypreparerade backar först av alla innan morgonsolen gått upp. Drick ditt morgonkaffe med kompisar och kollegor. Ta liften till toppen och njut lite av utsikten. Tryck sedan ner stavarna i snön, böj på knäna, ta fart och ge dig iväg nerför backen!